Selasa, 26 Jun 2012

Saya doakan awak berbahagia bersama dengan si dia....=(

Assalamualaikum awak... klu tak jawab dosa,klu jawab awak bukan milik saya...;((
 
 Awak,saya dapat tahu hari ni awak dh ada yang teristimewa. saya doakan awak bahagia. boleh tak saya sukakan awak dari jauh?? saya janji takkan gangu hubungan awak dengan si dia.. saya suka tengok awk,rupa awak. tapi,sayangnya awak bukan milik saya dan itu takkan pernah terjadi dan awak akan menjadi kenangan yang terindah buat saya. semoga kita lepas ini akan terus begini. janganlah kita bertegur,janganlah kita menjadi sahabat kerana ia akan menjadi kenangan yang buruk buat saya..

cuma satu sya pinta awak,tolonglah jangan berdating depan saya. sebab saya takut untuk menghadapinya. saya takut saya rebah dan tak berani bangkit untuk menghadapi kenyataan.

terima kasih awak kerana mengajar saya mengenai cinta walaupun dari jauh. saya sukakan awak dan itu akan menjadi kenangan yang terindah dalam hidup saya. undanglah saya pada hari persandingan awak. insyaAllah saya akan datang bersama hati yang hampir lebur tetapi saya akan tabah menghadapinya. biarlah saya sakit seorang tetapi melihat awak bahagia ia akan menjadi ubat yang paling mujarab bagi saya..

terima kasih awak sekali lagi saya ucapkan kerana membenarkan saya menyukai awak dari jauh. semoga awak bahagia. dan awak,janganlah kita berkawan kerana ia akan lebih menyakitkan hati saya kerana saya tak kuat untuk menghadapinya...

yang menyukaimu dari jauh,Farah Nadhirah

p/s:saya sukakan awak sgt,sumpah!! tapi saya akan lepaskan awak pergi bersamanya...;'((2 ulasan:

  1. love is about sacrifice...juz let him go...coz ure going to be a patient person..cayok3

    BalasPadam
  2. i cannot strong beb.. i let go him for kebahagian dia.. huhu

    BalasPadam